19
máj
Kisebbfajta kozlekedesi kaosznak megoldasa utan, vonatozva, buszozva es gylogszerrel mar legalabb azt elertuk, hogy az Etyeki expressz buszon uldogelunk sok-sok szomjassal. Akik most indulnanak ki, annak azt ajanljuk, hogy ne a Moszka teret valasszak origonak, inkabb az Etele teret. Es hat lassan mi is elkezdjuk az idei fesztivalozast, valoszinuleg iszunk is valahol, valamennyit, kovessetek minket!
15
már
Sétálgatni, iszogatni tervezünk ma délután Etyeken. Kövessetek minket élőben!
16
feb
A Borkém Zala-megyei számvetése az elmúlt néhány hónap tükrében. Kezdve a legutóbbi, már 2012-es nagyradai élményünkkel, majd folytatva a 2011-es becsehelyi eseményekkel.
12
feb
Kevés dolgot láthatunk előre életünkben. Ez valahol jó, mivel mindig megvan az esély arra, hogy valami váratlanul jó cucc fog történni velünk bármikor. Viszont egy dolgot már tudtam tavaly ezidőtájban is: egy év múlva ugyanúgy el szeretnék jutni a Furmint Februárra.
06
okt
Akad olyan évforduló, amelyet úgy kell ünnepelni, hogy az évtizedek elsuhanásával, az időskori demeciánkkal küszködve is tudjunk róla többórákat mesélni otthonunk tornácán a hintaszéket nyiszogtatva. Boldog 40-et Zsófi és Péter!
05
sze
A 2011-es év szeptemberi fesztiváldömpingjének első állomása idén nálunk Szentendre volt. Láttunk, ittunk, beszélgettünk sokat is, jókat is, majd rácsodálkoztunk, hogy jéé ilyet és így is lehet.
16
jún
Öt Rajnai, 6 ember, néhány palack ásványvíz, rágcsa. Meg egy meleg szoba. A borokból volt, amit megkedveltünk. A helyiséget nem sikerült.
16
jún
Aki merész volt és bátor egy estén akár 265 bort is megkóstolhatott Vinicán, ahol a borverseny eredményhirdetését tartották. Ennyi borral nevezetek ugyanis a gazdák a május 6-i borversenyre.
23
máj
A tavalyi armageddont idéző időjárás után idén sok-sok napsütést kaptunk. Meg bort is, sok-sokat. Valaki rálépett a lábamra. Meg elrabolták a szívem is. Már megint.
29
ápr
Hová tűntek a rendes csajok? – mondják manapság a néha csüggedő, borukba kortyoló, magukat rendesnek gondoló srácok. És hol vannak a pannonhalmi borok? – mondta nekem múltkor a Feri a mezőgazdasági boltban, miközben megvásárolta a permetlevet. Mert ő pannonhalmi bort még csak egyszer ivott, azt is ajándékba kapta és talán a papok csinálták – így mondta – mert azok szeretik bort.
«
1
2
3
4
5
6
7
»
innen - onnan
 
Szeptember közepétől forgalomba kerültek a szekszárdi palackokba letöltött tételek, így közelről is megcsodálhatjuk az egységes üveget, amelybe kizárólag kadarka, kékfrankos és bikavér kerülhetett.
Szélesíti képzési palettáját a Debreceni Egyetem.
Jó minőségű a termés, de az egyszerűbb borok nagy része Olaszországból jön majd - mondta a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának főtitkára a 180 percben.
Csaknem kétszáz pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók szerdától vasárnapig, a rendezvény középpontjában idén a fiatal borászgeneráció áll.