10
ápr
Előkészítés: fuss egy félmaratont (lehetőleg Kanizsán), ülj utána a bringára és tekerj ki a Balcsira (kb. 60 km), ott fogd a csónakot és evezz be, majd dobjad be a csalit (lehetőleg úgy, mint én, szűzkézzel, horgászbotot még nem fogva kézben előtte), aztán beakaszt vagy mi, „szálkásizmosra” fáraszt, és végül merítőháló (köszönet mindezekért kollegámnak). Partra érve azonnal 1 – na jó 2 - pálinka kíséretében pucold meg, aztán vidd el Henikémhez és Janikémhez, a folytatás lejjebb. (ha nem megy az előkészítés, akkor szólj a Bélának).
02
már
Mivel nem csak inni, hanem néha enni is kell, ezért úgy döntött kis csapatunk, hogy elindítjuk sajátságos mini gasztro rovatunkat. Élvezzétek az ízeket és semmiképp ne felejtsetek el jófajta bort/borokat inni az itt megénekelt ételekhez!
innen - onnan
 
Szeptember közepétől forgalomba kerültek a szekszárdi palackokba letöltött tételek, így közelről is megcsodálhatjuk az egységes üveget, amelybe kizárólag kadarka, kékfrankos és bikavér kerülhetett.
Szélesíti képzési palettáját a Debreceni Egyetem.
Jó minőségű a termés, de az egyszerűbb borok nagy része Olaszországból jön majd - mondta a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának főtitkára a 180 percben.
Csaknem kétszáz pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók szerdától vasárnapig, a rendezvény középpontjában idén a fiatal borászgeneráció áll.