06
dec
2006 Vivamus Dörgicsei Rajnai Rizling
Vivamus Selection  |  Balatonfelvidék
Jól eltalált Rajnai. Igazán kedves és érdekes módon fűszeresebb, mint amire számítottunk. Kicsit lehetne talán fajtajellegesebb. Ettől függetlenül gazdag illat és zamat, szép savak jellemzik. Van neki teste, belakja a poharat, mint egy rendes illegális lakásfoglaló. Mit mondjunk még róla… Annyira vizsgáltam, hogy közben kiégett a szabadidő-nadrágom a tűz mellett. Activity-hez is kiváló fantáziaadó, sőt nagyon passzol a zalai prószához és a francia házi kenyérhez és sajthoz, mert mi ezeket toltuk hozzá. Tudja a dolgát, mint Derrick.
Nem ccsó, de nem drága
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
innen - onnan
 
Szeptember közepétől forgalomba kerültek a szekszárdi palackokba letöltött tételek, így közelről is megcsodálhatjuk az egységes üveget, amelybe kizárólag kadarka, kékfrankos és bikavér kerülhetett.
Szélesíti képzési palettáját a Debreceni Egyetem.
Jó minőségű a termés, de az egyszerűbb borok nagy része Olaszországból jön majd - mondta a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának főtitkára a 180 percben.
Csaknem kétszáz pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók szerdától vasárnapig, a rendezvény középpontjában idén a fiatal borászgeneráció áll.