04
ápr
2006 Tokaji Sárgamuskotály(félédes)
Chateau Megyer  |  Tokaj

Halovány színnel fogad.  Az illata sokrétű, sárgadinnyét, mangót, kis puncsot, csipetnyi karamellt is kiérezni belőle. Ízében sárgabarack, friss szőlőíz és csekély bodzás hangulat talál egymásra. A savai,  az édessége, és mindent összevetve az egész szerkezete stabilan áll, de mégsem hagy az emberben mélyebb nyomot. Lehetne valahogy combosabb testileg-lelkileg, még ha a készítői nem is egy robosztus darabnak szánták. Olyan ez, mint egy jól eltalált kisautó. Van benne minden, de a vezetési élmény valahogy hagy kívánnivalót maga után.

Óccsó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
még több Tokaj
Royal Tokaji
Royal Tokaji
 
innen - onnan
 
Szeptember közepétől forgalomba kerültek a szekszárdi palackokba letöltött tételek, így közelről is megcsodálhatjuk az egységes üveget, amelybe kizárólag kadarka, kékfrankos és bikavér kerülhetett.
Szélesíti képzési palettáját a Debreceni Egyetem.
Jó minőségű a termés, de az egyszerűbb borok nagy része Olaszországból jön majd - mondta a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának főtitkára a 180 percben.
Csaknem kétszáz pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók szerdától vasárnapig, a rendezvény középpontjában idén a fiatal borászgeneráció áll.